Jajecznica na oleju rzepakowym

24 kwietnia 2013, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

 Kochani jakiś czas temu dzięki uprzejmości Uroda i Zdrowie dostałam do przetestowania olej rzepakowy oraz shaker i książeczkę zawierającą niezbędne informacje oraz przepisy kulinarne.Jeżeli macie ochotę dowiedzieć się więcej na temat kampanii Pokochaj Olej Rzepakowy odsyłam na oficjalną stronę kampanii.

 

Zdjęcie przedstawia oczywiście shaker, który swoją drogą jest bardzo efektownym gadżetem no i buteleczka oleju :)

Postanowiłam zrobić jajeczniczkę z ich pomocą :)

Do shakera wbiłam 3 jajka a w tym czasie na patelni z dodatkiem oleju smażyła się kiełbaska i cebulka

Jajeczka dokładnie wymieszałam co było bardzo łatwym i fajnym zadaniem :) następnie całość wlałam wprost na patelnię …

Tak wyglądała gotowa już jajecznica :)

Oczywiście chętnie wypróbuję też jajeczka do dresingów, myślę, że w tej roli również spisze się fenomenalnie.

Oceniam produkt bardzo pozytywnie. Niby takie proste a jakie pomocne w codziennym życiu :)

A wy co o nim myślicie ?

 

Testowała:

 

Glammadame1990 – Raz grzeszna raz święta, dobra i zła, daje radość i rozpacz, jak żmija, jak miód, jak anioł i diabeł szczyt nad chmurami i przepaść bez dna, jest początkiem i końcem…
Prowadzi bloga: http://glammadame1990.blogspot.com/



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

2 komentarzy do Jajecznica na oleju rzepakowym

  1. avatar typeck pisze:

    aaaaaaaa co z tluszczami trans???? ja zwariuje

  2. avatar womanizer pisze:

    Fajny ten shakerek :) A olej rzepakowy w mojej kuchni gości codziennie – ma dużo kwasów omega-3 dzięki czemu świetnie wpływa na zdrowie.

Dodaj komentarz do womanizer