Awokado z łososiem i kaparami – przystawka imprezowa

7 marca 2013, dodał: mysiowa
Artykuł zewnętrzny

1 awokado, łyżka pokrojonego łososia wędzonego, łyżka mascarpone, łyżka cytryny, łyżeczka musztardy sarepskiej, 10 kaparów, pieprz, łyżeczka majonezu, kiełki sojowe, kilka paseczków kapusty pekińskiej

 

awokado wydrążyć i skropić sokiem cytrynowym , łupiny do lodówki, następnie mieszam w miseczce miąższ awokado, łososia, kapary, musztardę, majonez; napełniam tym łupinki i kładę na szatkowanej pekińskiej, przystrajam kiełkami, które wzbogacają smak- nie tylko fajowo wyglądają :)

file1362651708



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺