Pomysł na ciasto francuskie – pierścionki z parówką

7 marca 2013, dodał: mysiowa
Artykuł zewnętrzny

1 opakowanie ciasta francuskiego, 6 parówek, 1 jajo

podzielić ciasto na 6 prostokątów i na każdym ułożyć parówkę; zrulować; naciąć tak nie do końca i połączyć w obręcz; pomazać zbełtanym jajem; piec 20 minut w 220-230 st

file1362651097



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺