Muffinki z granolą czekoladową i batonem snickers

7 marca 2013, dodał: Veronme
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 2,5 szklanki mąki pszennej GDAŃSKIE MŁYNY
  • 1/2 szklanki cukru
  • 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia
  • szczypta soli
  • 5 batonów Snickers
  • granola czekoladowa SANTE
  • 2 jajka
  • 1 szklanka jogurtu Polskiego naturalnego MLEKOVITA
  • 1 łyżeczka oleju rzepakowego

Sposób przygotowania:
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i cukier mieszamy razem. Następnie dodać granolę czekoladową oraz posiekane batony. W drugiej misce wbić jajka, dodać jogurt oraz olej. Dokładnie wymieszać i wlać do miski z mąką, proszkiem do pieczenia, solą i cukrem. Dokładnie wszystko ze sobą wymieszać. Wyłożyć ciasto do papilotek. Wstawić do nagrzanego piekarnika, piec 25 minut w 180°C.
Smacznego!

 



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...