Brzoskwinie z tuńczykiem

14 stycznia 2011,
dodał: ben-ka
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 1 puszka brzoskwiń,
  • 1 puszka tuńczyka we własnym sosie,
  • 2-3 łyżki majonezu,
  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki,
  • liście sałaty do dekoracji.

Wykonanie:

Tuńczyka odcedzić na sitku,przełożyć do miseczki, dodać natkę pietruszki – wymieszać z majonezem.

Połówki brzoskwiń ułożyć na liściach sałaty i napełnić farszem tuńczykowym.

Smacznego!

file1294867365



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...