Wesoła pomidorowa marynata z zielonymi hiszpańskimi oliwkami

9 grudnia 2014,
dodał: con_trust
Artykuł zewnętrzny

Składniki: zielone hiszpańskie oliwki, pokrojone w kostkę pomidory bez skórki i nasion, tarty ser żółty najlepiej z mleka owczego (np. oscypek), oliwa z oliwek extra virgin.

Przygotowanie: oliwki pozbawiamy pestek, jeśli je posiadają, następnie mieszamy wszystkie składniki w salaterce. Posypujemy tartym serem.

file1418114181



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...