Tuńczyk z orzechami

30 listopada 2009, dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 75 dag tuńczyka lub innej ryby
  • cytryna
  • 3 ząbki czosnku
  • 4 orzechy włoskie
  • 4 łyżki oliwy
  • sól, biały pieprz

Wykonanie:

Tuńczyka pokrój na porcje, skrop sokiem z cytryny,. Czosnek rozetrzyj z solą i pieprzem. Orzechy posiekaj i wymieszaj z czosnkiem. Zrumień rybę na oleju z obu stron. Obłóż pastą czosnkowo- orzechową, zmniejsz ogień, przykryj, duś ok 15 min.



FORUM - bieżące dyskusje

Wattpad - korzystacie?
Ja ciągle korzystam z wymian książek, jednak papierowe są najlepsze dla mnie.
Gdzie nocować w podróżach objazdowy…
A może z air b'n'b? To też fajna opcja w większych miastach.
Koszt ślubu i wesela na 100 osób?
Wreszcie ludzie się opamiętali z zapraszaniem dawno nie widzianej rodziny i tylko najbliżsi...
Przyjęcie do przedszkola a szczepie…
Oj, niedługo już się skończy samowolka, do żłobka i przedszkola nie przyjmą i...