Testujemy produkty pomidorowe marki Cirio

30 stycznia 2017, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Do testowania są pomidorowe produkty włoskiej marki Cirio dla 3 blogerek (do wyboru jeden z dwóch produktów). Prosimy o zgłaszanie się w komentarzach i podanie wybranego produktu do testów wraz z adresem bloga.

Włoska marka Cirio, oferująca bogaty wachlarz produktów opartych na przetworzonych włoskich pomidorach. Idealna do każdej kuchni i na każdą okazję.

 

Pomidory bez skóry Cirio

Wywodzą się z tradycji i miłości do uprawy pomidorów. Dzięki temu stały się jednymi ze sztandarowych włoskich produktów spożywczych! Znajdziesz w nich całą naturalną mięsistość, a także smak najlepszych pomidorów. Zaraz po przekrojeniu wyczuwa się doskonałą konsystencję miąższu i pełny smak, który jest ich cechą wyróżniającą.Pomidory są idealną bazą do przygotowania sosów, świetnie pasują do mięs i dań wymagających długiego gotowania. Dzięki doskonałej jakości zachowują smak i kolor świeżych pomidorów.
Przechowywanie
Nasze pomidory nie zawierają konserwantów. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temp. 0-0,5 °C, spożyć w ciągu 3 dni.

– Puszka 400 g

Wyjątkowy przecier o nieporównywalnej gęstej konsystencji Cirio

 

Jest tak gęsty, że możesz zaczerpnąć go za pomocą widelca. Pomidory przeznaczone do produkcji Przecieru pomidorowego są rozgrzewane i przecierane przez sito. Następnie przecier jest transportowany do urządzeń zagęszczających, po czym poddaje się go pasteryzacji, która gwarantuje odpowiednio długie przechowywanie produktu.


– Szklana butelka 680 g
Passata Rustica jest doskonałą bazą zarówno do sosów do makaronu, potraw wymagających krótkiego czasu gotowania jak i zupy pomidorowej o bogatym smaku – tak lubianej przez Polaków.
Przechowywanie
Passata Rustica nie zawiera konserwantów. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temp. 0-0,5 °C, spożyć w ciągu 3 dni.

 

więcej informacji:cirio1856.pl

 



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

71 komentarzy do Testujemy produkty pomidorowe marki Cirio

  1. avatar wilewska pisze:

    chtnie pryetestuje takie pomidorki

  2. avatar matka-testerka.blogspot.com pisze:

    Chętnie przetestuję przecier pomidorowy Passata Rustica i sprawdzę czy faktycznie jest „tak gęsty, że można zaczerpnąć go za pomocą widelca” ;)
    mój blog: matka-testerka.blogspot.com

  3. avatar pannapiegusek pisze:

    Wybieram przecier pomidorowy Cirio!
    Spaghetti powinno wyjść idealne :)
    Mój blog to: http://www.kuferlenki.blogspot.com

  4. avatar Sylwia G pisze:

    Chętnie przetestuję „Pomidory bez skóry Cirio” i solidnie zrecenzuję markę :) Adres mojego bloga: jatester.blogspot.com :)

  5. avatar Monika Musioł pisze:

    Chętnie przetestuje pomidory bez skórki :)

  6. avatar dragonik7 pisze:

    z chęcią przetestuję passata rustica
    http://www.fascynacjeani.pl

  7. avatar Anna pisze:

    Uwielbiam pomidory pod każdą postacią ❤❤, z chęcią przetestuje Passat rustica cirio ?http://swiatproduktow.blogspot.com/

  8. avatar Anonim pisze:

    Uwielbiam pomidory pod każdą postacią ❤❤, z chęcią przetestuje Passat rustica cirio ?http://swiatproduktow.blogspot.com/

Dodaj komentarz