Ryżowa uwertura

28 lipca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


Składniki:
Dressing: 1 łyżka oliwy z oliwek
1 łyżka soku z limonki
1 łyżeczka soli
1/4 łyżeczki czarnego pieprzu
Sałatka: 2 torebki brązowego ryżu
1 torebka dzikiego ryżu
1 czerwona papryka, pokrojona w kostkę
1/2 czerwonej cebuli, drobno posiekanej
czerwone pomidory koktajlowe pokrojone w ćwiartki
kolendra
Przygotowanie:
Ryż ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W małej misce wymieszać oliwę z oliwek, sok z limonki, sól i pieprz. Dodać ugotowany i schłodzony ryż, paprykę, czerwoną cebulę, pomidory koktajlowe, i kolendrę. Dodać sos i podrzucając dobrze wymieszać. Podawać od razu.



FORUM - bieżące dyskusje

Straciłam dwa zęby. Gdzie wstawiać …
Implanty też mają skutki uboczne, bo to metal, obce ciało w dziąśle...
Przyda się dziecku tablet?
Laptop jest najbardziej uniwersalny...
Problemy z PPK
Ja tam liczę na siebie, a nie na narzucone przez państwo opcje, które...
Cała prawda o mężczyznach
Faceci działają tylko w swoim interesie, zauważyłam już dawno, że nie kierują się uczuciami...