Roladki z kaszy gryczanej i serka mascarpone

13 marca 2013, dodał: iwa643
Artykuł zewnętrzny

składniki

1 woreczek kasza gryczana
1 opakowanie serek mascarpone,
Sól,
pieprz czarny mielony,
szynka tostowa,
korniszony,
ketchup

Kaszę gryczaną gotujemy według przepisu na opakowaniu. Studzimy. Mieszamy kaszę z serkiem , doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Farsz chłodzimy. Nakładamy masę na plasterki szynki i zwijamy. Kroimy na połówki. Ozdabiamy roladki korniszonem i ketchupem. Podajemy schłodzone.

file1363153666



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...