Grillowana pierś z mozzarellą

29 kwietnia 2015, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Czas przygotowania: 30 minut
Ilość porcji: 4
Stopień trudności: łatwe

Składniki:
– 4 piersi z kurczaka,
– 2 łyżeczki Przyprawy do kurczaka Knorr,
– 10 zielonych oliwek,
– 1 ser mozzarella,
– 3 łyżki oliwy z oliwek.

Przygotowanie:
1.Mięso oczyść, osusz, natnij nożem.
2.Piersi natrzyj oliwą i oprósz przyprawą Knorr, dzięki czemu nadasz im nieco pikantności.
3.Oliwki drobno posiekaj, ser pokrój na plastry.
4.Do każdej kieszeni włóż ser oraz ¼ oliwek. Potem zepnij mięso wykałaczkami.
5.Nafaszerowane piersi smaż na rozgrzanym grillu przez 4 minuty.
6.Usmażone mięso pokrój pod skosem na pół i podawaj z sałatą.

Grillowana piers z mozzarella 0



FORUM - bieżące dyskusje

Alkohol na imprezie
Ja bym postawiła na wino, które doskonale sprawdzi się podczas uroczystej kolacji. Na bardziej...
Jaki kształt paznokci?
Kobiety posiadające długie, wąskie palce, powinny wybierać kwadratową formę paznokci. Dla krótszych palców idealne...
Poduszki ciążowe
Poduszka dla ciężarnych jest polecana przy bólach kręgosłupa i problemach z zasypianiem oraz osobom,...
Laminowanie włosów
Laminowanie włosów to zabieg, który polega na wypełnianiu łuski włosa niezbędnymi dla jego zdrowego...