Diabelskie piersi

16 lutego 2011,
dodał: malgosia74
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 4 filety drobiowe,
  • 2 średnie cebule,
  • słoik pikantnego ketchupu,
  • łyżeczka octu,
  • łyżka musztardy,
  • olej

Na głębokiej patelni zeszklić na oleju pokrojoną w kostkę cebulę, dodać pokrojone w dużą kostkę filety i smażyć na patelni 5-10 minut. Dodać ketchup, ocet i musztardę, zamieszać i dusić pod przykryciem 15 minut na małym ogniu. Nie trzeba doprawiać przyprawami gdyż potrawa ma oryginalny smak. Podawać z ryżem i ulubiona surówką. Łatwo, szybko i wygodnie. PYSZNOŚCI… Smacznego :)



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...