Zupa czosnkowa z grzankami

15 marca 2010, dodał: Yoko-Ono
Artykuł zewnętrzny

Składniki: 3 główki czosnku, kostka rosołowa, chleb ciabatta, 2 łyżki oliwy, po łyżce suszonego tymianku i majeranku, sól, pieprz.

Czosnek obrać, pokroić w plasterki. Podsmażyć na łyżce oliwy, przełożyć do garnka i zalać 4 szklankami wody. Dodać kostkę rosołową i zioła. Gotować ok. 15 min., potem przecedzić i doprawić do smaku solą i pieprzem. Ciabattę pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na rozgrzanej oliwie. Zupę rozlać do talerzy, posypać grzankami.

file1268642875



FORUM - bieżące dyskusje

Moje odkrycie kosmetyczne tego roku
Moje kosmetyczne odkrycie to olejek wonny ogrody sułtana. Bosko pachnie, jasmin, owoce, kwiaty...
botoks gdzie kupić?
Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...