Zupa czosnkowa z grzankami | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Zupa czosnkowa z grzankami

15 marca 2010, dodał: Yoko-Ono
Artykuł zewnętrzny

Składniki: 3 główki czosnku, kostka rosołowa, chleb ciabatta, 2 łyżki oliwy, po łyżce suszonego tymianku i majeranku, sól, pieprz.

Czosnek obrać, pokroić w plasterki. Podsmażyć na łyżce oliwy, przełożyć do garnka i zalać 4 szklankami wody. Dodać kostkę rosołową i zioła. Gotować ok. 15 min., potem przecedzić i doprawić do smaku solą i pieprzem. Ciabattę pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na rozgrzanej oliwie. Zupę rozlać do talerzy, posypać grzankami.

file1268642875



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz