Muszle faszerowane

13 czerwca 2014, dodał: Cynthia

W osolonej wodzie ugotować makaron conchiglioni (ok. 20 minut). Przelać zimną wodą. Wystudzić.
Żółtka rozetrzeć z miękkim masłem (1 łyżeczka) na jednolitą masę. Dodać drobno posiekany czosnek, ogórki. Białko z jajka b. drobno posiekać. Wymieszać.
Pieczarki pokroić drobno, podsmażyć na masełku. Lekko ciepłe połączyć z masą jajeczną. Można też pokroić bardzo drobno kawałki szynki. Po wystygnięciu dodać majonez, natkę pietruszki, sól, pieprz do smaku . Lekko wymieszać. Muszle napełnić farszem. Ozdobić wg uznania np. rzodkiewką i natką pietruszki.

file1277498023



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Piękne włosy, skóra i paznokcie
Cena:
99
Technologia ŻYWEJ WODY
Cena:
290 zl
Duże rozmairy - sklep EDorota.pl
Cena:
179 zł
Sklep EDorota.pl
Cena:
199 zł
Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 zł
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

Jaki kosmetyk zakupiłaś sobie ostat…
ja to w ogóle kupuje dużo kosmetyków, uwielbiam testować nowosći. Ostatni raz na zakupach...
Piersi
martynaporek otóż to :) jeśli chodzi o dobre jakościowo implanty to moim zdaniem...
Dekoloryzacja
Ja ściągałam kolor w InHarmony, efekt widoczny był po pierwszym zabiegu, na efekt końcowy...
Męska poligamia - czy to uleczalne?…
Emocje są fajne, ale gdy mniej wysiłku ich kosztują:)