Wakacyjna sałatka z tuńczykiem

11 lipca 2010,
dodał: Gąsiorowska
Artykuł zewnętrzny

Składniki

ryż brązowy 2 torebki
tuńczyk w sosie własnym 1 op
majonez mały słoik
papryka czerwona 1 szt
kukurydza 1 puszka
Sos czosnkowo-ziołowy Winiary
natka pietruszki 1/2 pęczka
2 jajka na twardo
Winiary Sos sałatkowy Czosnkowo-ziołowy

Sposób przygotowania

Ryż ugotować. Jajka i paprykę pokroić w kostkę, natkę posiekać. Do salaterki włożyć po kolei: zimny ryż, odsączoną kukurydzę, jajka, paprykę, odsączonego tuńczyka, natkę.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...