Szczupak

26 stycznia 2009,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Elegancko podany szczupak uświetni niejedno przyjęcie czy bankiet:

– 4 filety ze szczupaka
– mała papryka czerwona
– cebula
– pomidor
– zielony ogórek
– ząbek czosnku
– tymianek
– sól, pieprz, sok z cytryny
– olej do smażenia

Filety z ryby przyprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny, wszystkie warzywa pokroić w kostkę, usmażyć na maśle, doprawić czosnkiem, solą, pieprzem i tymiankiem. Rybę zwinąć na kształt koła, spiąć wykałaczką, ułożyć na blaszce, do środka ryby włożyć ugotowane warzywa, piec w nagrzanym piekarniku do 180 stopni C, piec około 20 minut.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....