Szaszłyki z kiełbasą, cukinią i boczkiem

15 maja 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Kiełbasa cienka 20 dag
Boczek wędzony parzony 20 dag
Cukinia 1/2 szt
Cebula 4 szt
Pieczarki małe 20 dag
Olej
Wegeta

Pieczarki, cebulę pokrojoną na ćwiartki i cukinię pokrojoną w kostkę podsmażyć przez 2 – 3 minuty na oleju, posypać wegetą. Nadziewać na patyczki wcześniej namoczone w wodzie. Grillować na wolnym ogniu z każdej strony przez około 20 minut.

file1273925941



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak zepsuć sobie związek?
Dobre podpowiedzi, jak skłonić faceta do odejścia tak żeby myślał, że to samo...
Jak stawiać granice innym ludziom?
Raja, tak trzeba, inaczej ludzie sobie na zbyt wiele pozwalają. Dopiero jak wiedzą...
Ustawa o języku śląskim
Proponuję też ustawę o języku góralskim poznańskim czy krakowskim, bo to też przecież...
Zwrotomat
U nas też może to się przyjmie, ludzie lubią ten dreszczyk emocji,...