Ryż z migdałami i suszonymi porzeczkami

18 lipca 2011,
dodał: Ciupakabra
Artykuł zewnętrzny

składniki

2 szklanki ryżu błyskawicznego, niegotowanego
2 łyżki masła lub margaryny
1 / 4 łyżeczki soli
1 / 4 szklanki posiekanych prażonych migdałów
1 / 4 szklanki suszonych porzeczek

Przygotuj ryż według wskazówek na opakowaniu, dodając masło i sól. Tuż przed podaniem dodać migdały i rodzynki.

file1310977202



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...