Roladki z kaszy gryczanej i serka mascarpone

13 marca 2013, dodał: iwa643
Artykuł zewnętrzny

składniki

1 woreczek kasza gryczana
1 opakowanie serek mascarpone,
Sól,
pieprz czarny mielony,
szynka tostowa,
korniszony,
ketchup

Kaszę gryczaną gotujemy według przepisu na opakowaniu. Studzimy. Mieszamy kaszę z serkiem , doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Farsz chłodzimy. Nakładamy masę na plasterki szynki i zwijamy. Kroimy na połówki. Ozdabiamy roladki korniszonem i ketchupem. Podajemy schłodzone.

file1363153666



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.