pieczarki z wkładem z grilla

28 listopada 2009, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Bardzo prosty dodatek do dań mięsnych, robię je zawsze gdy tylko rozpalany jest grill :)

Pieczarki (najlepsze są większe, bo w trakcie grillowania się kurczą) myjemy i wydrążamy ogonki, lekko solimy (pieczarki, nie ogonki). Układamy na grillu dziurką po ogonku do dołu. Gdy pieczarki nam się zrumienią od spodu odwracamy je na drugą stronę (kapeluszem w dół), a do otworu po ogobku wkładamy kostki żółtego sera. Pieczarki będą gotowe gdy serek nam się rozpuści.

Smacznego!

file1259435334



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.