pieczarki z wkładem z grilla

28 listopada 2009, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Bardzo prosty dodatek do dań mięsnych, robię je zawsze gdy tylko rozpalany jest grill :)

Pieczarki (najlepsze są większe, bo w trakcie grillowania się kurczą) myjemy i wydrążamy ogonki, lekko solimy (pieczarki, nie ogonki). Układamy na grillu dziurką po ogonku do dołu. Gdy pieczarki nam się zrumienią od spodu odwracamy je na drugą stronę (kapeluszem w dół), a do otworu po ogobku wkładamy kostki żółtego sera. Pieczarki będą gotowe gdy serek nam się rozpuści.

Smacznego!

file1259435334



FORUM - bieżące dyskusje

Straciłam dwa zęby. Gdzie wstawiać …
Implanty też mają skutki uboczne, bo to metal, obce ciało w dziąśle...
Przyda się dziecku tablet?
Laptop jest najbardziej uniwersalny...
Problemy z PPK
Ja tam liczę na siebie, a nie na narzucone przez państwo opcje, które...
Cała prawda o mężczyznach
Faceci działają tylko w swoim interesie, zauważyłam już dawno, że nie kierują się uczuciami...