Pasta z makreli wędzonej

22 listopada 2009,
dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • wędzona makrela
  • 3 jajka
  • 3 ogórki kiszone
  • ketchup
  • majonez
  • pieprz

Przygotowanie: Całą makrelę dzielimy na małe kawałki starannie oddzielając od ości. Jajka ugotowane na twardo i ogórki kroimy w kostkę. Wszystkie składniki wrzucamy do jednej miski i zalewamy ketchupem, dodajemy majonez, pieprzu do smaku i mieszamy.

Zamiast ketchupu można też dodać musztardę.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....