URODA I ZDROWIE

Nadziane kapelusze

7 lipca 2010, dodał: Redakcja
echo adrotate_group(10);
Składniki:
4 duże pieczarki Portobello
3 marchewki
100 g mrożonego groszku
4 łyżki jogurtu sojowego
2 łyżeczki oliwy z oliwek
1 łyżeczka przypraw
sos sałatkowy
kilka liści kolorowych sałat
Przygotowanie:
Ułożyć grzyby na sałacie. Groszek przelać gorącą wodą, odcedzić i pozostawić do wystygnięcia. Zetrzeć marchew i wymieszać z groszkiem. W małej miseczce połączyć jogurt sojowy, oliwę z oliwek i 2 łyżki ulubionego sosu sałatkowego i zioła. Wlać sos do groszku i marchwi i dobrze wymieszać. Wypełnić kapelusze grzybów ozdobić oliwkami.


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

skórki wokół paznokci
ja to miałam mega problem z suchymi skórkami, Ale trafiłam na taką multiodżywczą...
Płaszcz na zimę do 800 zł?
> pelargonia napisał/a:> A kupujecie ubrania na zagranicznych stronach? Tam często można znaleźć...
Koszulka granatowa
Hejka znalazłam ostatnio taką bluzkę w kolorze granatowym z naniesionymi paskami, aby tworzyły...
Rockowy styl - lubicie?
Szczerze nie przepadam za rockowym stylem. Wolę ubierać normalne jeansy mające 98%...