Nadziane kapelusze

7 lipca 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Składniki:
4 duże pieczarki Portobello
3 marchewki
100 g mrożonego groszku
4 łyżki jogurtu sojowego
2 łyżeczki oliwy z oliwek
1 łyżeczka przypraw
sos sałatkowy
kilka liści kolorowych sałat
Przygotowanie:
Ułożyć grzyby na sałacie. Groszek przelać gorącą wodą, odcedzić i pozostawić do wystygnięcia. Zetrzeć marchew i wymieszać z groszkiem. W małej miseczce połączyć jogurt sojowy, oliwę z oliwek i 2 łyżki ulubionego sosu sałatkowego i zioła. Wlać sos do groszku i marchwi i dobrze wymieszać. Wypełnić kapelusze grzybów ozdobić oliwkami.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....