Nadziane kapelusze

7 lipca 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Składniki:
4 duże pieczarki Portobello
3 marchewki
100 g mrożonego groszku
4 łyżki jogurtu sojowego
2 łyżeczki oliwy z oliwek
1 łyżeczka przypraw
sos sałatkowy
kilka liści kolorowych sałat
Przygotowanie:
Ułożyć grzyby na sałacie. Groszek przelać gorącą wodą, odcedzić i pozostawić do wystygnięcia. Zetrzeć marchew i wymieszać z groszkiem. W małej miseczce połączyć jogurt sojowy, oliwę z oliwek i 2 łyżki ulubionego sosu sałatkowego i zioła. Wlać sos do groszku i marchwi i dobrze wymieszać. Wypełnić kapelusze grzybów ozdobić oliwkami.



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...