Kolorowe Tagliatelle na bulionie

20 grudnia 2010,
dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Pyszny , aromatyczny makaron . Doskonały dodatek do II dań.

Czas : 30 minut

Składniki :

15 dag suchego makaronu kolorowe Tagliatelle

2 kostki bulionu warzywnego Knorra ( lub drobiowego )

1 łyżka masła

3 łyżki pokrojonej natki pietruszki

Zagotować 1,5 litra wody z kostkami bulionowymi . Wrzucić makaron i ugotować al dente . Odcedzić . Wrzucić z powrotem do garnka .Dodać masło i wsypać zieleninę . Zamieszać , przykryć i zostawić pod przykryciem na 5 minut .

file1292832707



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...