Kolorowe Tagliatelle na bulionie

20 grudnia 2010, dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Pyszny , aromatyczny makaron . Doskonały dodatek do II dań.

Czas : 30 minut

Składniki :

15 dag suchego makaronu kolorowe Tagliatelle

2 kostki bulionu warzywnego Knorra ( lub drobiowego )

1 łyżka masła

3 łyżki pokrojonej natki pietruszki

Zagotować 1,5 litra wody z kostkami bulionowymi . Wrzucić makaron i ugotować al dente . Odcedzić . Wrzucić z powrotem do garnka .Dodać masło i wsypać zieleninę . Zamieszać , przykryć i zostawić pod przykryciem na 5 minut .

file1292832707



FORUM - bieżące dyskusje

Inhalacje
Jesteśmy w końcu po leczeniu i mam nadzieję, że w to już naprawdę koniec...
Leczenie kanałowe zębów w Warszawie…
Co do leczenia kanałowego zębów mam nieco wątpliwości czy aby powinno się...
Ładowanie aut elektrycznych - gdzie…
Ostatnio zauważyłam, że przy marketach są masowo instalowane takie stacje, można iść...
Najbliższa przyszłość...
U mnie najbliższa przyszłość to załatwienie ważnych spraw formalnych, muszę z tym zdążyć przed majem.