Grzanki z oscypkiem

26 września 2013, dodał: Gad
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1 bagietka

oscypek

2 ząbki czosnku

2 łyżki oliwy

kilka łyżek dżemu żurawinowego

Przygotowanie:

Bagietkę kroimy na kromki.Obrany czosnek ucieramy z oliwą i robimy masę czosnkową.Tą masą nacieramy kromki bagietki .Oscypka kroimy w plasterki i układamy na pieczywie.Zapiekamy  5 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.Przed podaniem na każdą grzankę nakładamy po łyżce dżemu żurawinowego.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...