Grillowany karmazyn z tymiankiem | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Grillowany karmazyn z tymiankiem

20 czerwca 2014, dodał: paulina2157
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares

Składniki:

  • 2 sztuki karmazyn
  • do smaku tymianek świeży
  • do smaku sól morska
  • do smaku przyprawa do ryb

Przygotowanie:
Rybę wypatroszyć oczyścić, opłukać i osuszyć. Ponacinać pod kątem rybę po długości z obu stron i oprószyć sola morską.W miejsca nacięć włożyć świeży tymianek (całe gałązki)i oprószyć rybę przyprawą do ryb. Odstawić na 2 godziny do lodówki.Po tym czasie grillować z obu stron nie wyjmując tymianku z otworów.

file1403254021

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz