Feta z płatkami migdałów

29 stycznia 2010, dodał: MONIKA
Artykuł zewnętrzny

podsmażone migdały 300 dag
brokuł 1 szt
ser feta 300 dag
kukurydza 1 op
jogurt naturalny 1 op
Brokuł gotujemy 5 minut, następnie dzielimy na mniejsze części, dodajemy ser, odcedzon kukurydzę, polewamy jogurtem i posypujemy płatkami.

file1264785105



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
Jak poznałyście i zakochałyscie się…
Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
Wzór na spodniach
Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
wzdęcia
Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...