Feta z płatkami migdałów

29 stycznia 2010,
dodał: MONIKA
Artykuł zewnętrzny

podsmażone migdały 300 dag
brokuł 1 szt
ser feta 300 dag
kukurydza 1 op
jogurt naturalny 1 op
Brokuł gotujemy 5 minut, następnie dzielimy na mniejsze części, dodajemy ser, odcedzon kukurydzę, polewamy jogurtem i posypujemy płatkami.

file1264785105



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...