Feta z płatkami migdałów

29 stycznia 2010, dodał: MONIKA

podsmażone migdały 300 dag
brokuł 1 szt
ser feta 300 dag
kukurydza 1 op
jogurt naturalny 1 op
Brokuł gotujemy 5 minut, następnie dzielimy na mniejsze części, dodajemy ser, odcedzon kukurydzę, polewamy jogurtem i posypujemy płatkami.

file1264785105



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Piękne włosy, skóra i paznokcie
Cena:
99
Technologia ŻYWEJ WODY
Cena:
290 zl
Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 zł
Seria kolorowych książeczek edukacyjnych w promocyjnej cenie!
Cena:
11,99 zł
Sklep EDorota.pl
Cena:
199 zł
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

Najskuteczniejszy zabieg na celluli…
A nie myslalyscie moze o tym, ze tak naprawde zamiast wykladac ogromny hajs...
Jakie gadżety reklamowe polecacie
Wiele lat organizuję konferencje i jak przychodzi co do czego, to ludziom najbardziej zależy...
dobra lokówka
Ja też mam babyliss i jest ok. Robi fajne równe loki, albo fale,...
Sinial - co sądzicie??
ja mam i sobie chwalę :) rzeczywiście bardzo ładnie ujędrnia. Wymaga trochę cierpliwości,...