Farfalle na bulionie z ziołami

9 czerwca 2010, dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Pyszny, aromatyczny makaron. Doskonały dodatek do II dań.

Czas : 30 minut

Składniki :

  • 15 dag suchego makaronu Farfalle
  • 2 kostki bulionu warzywnego Knorra ( lub drobiowego )
  • 1 łyżka masła
  • 3 łyżki pokrojonej natki pietruszki
  • 3 łyżki pokrojonych listków bazylii

Zagotować 1,5 litra wody z kostkami bulionowymi . Wrzucić makaron i ugotować al dente . Odcedzić . Wrzucić z powrotem do garnka .Dodać masło

file1276072062



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...