Czekoladowa granita wg Buni

17 października 2011, dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Jako że desery lubię czekoladowe, z czekoladą najlepiej z polewą czekoladową, to ten jest dla mnie akurat.

Czas: 5 minut

Składniki:

3 czekolady pełne (nie nadziewane)

50 ml słodkiej śmietanki 30%

Czekolady połamać na kostki i zamrozić. Zmiksować na pył czekoladowy .Pod koniec miksowania dolać śmietankę. Nałożyć do pucharków i udekorować.

file1285442651



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Największe błędy ślubnych stylizacj…
Ja widziałam niedopasowaną suknię do figury, młoda wyglądała jak opięty baleronik, no ale spełniła...
Gophering - zmora randkowiczów
Częste zjawisko, sama je widziałam - tzn. tej osoby już więcej nie widziałam :D
Salon fryzjerski w Poznaniu - gdzie…
Sama jeżdżę 35 km do mojej fryzjerki, ale to jedyna, co umie ułożyć moje...
Nadmierne poczucie odpowiedzialnośc…
To męczące, nie można wtedy zdać się na innych, tylko samemu się wszystkim zajmujesz...