Udka lub Skrzydełka z Grilla

21 maja 2010, dodał: hohoho2009
Artykuł zewnętrzny

Wysmarować udka miodem i można posypać tartą bułką . Przykryć folią i  odstawić od lodówki na 1,5 godziny. Rozgrzać grill i kiedy węgiel zacznie się żarzyć kładziemy nasze specjały na ruszt. Pieczemy prze około pół godziny aż do lekko podpieczonej barwy. Potem wyjmujemy wszystko na półmisek i możemy udekorować natką pietruszki.

file1274469131



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Alergik w przedszkolu
Rodzice wiedząc, że ich dziecko jest alergikiem powinni stworzyć wraz z lekarzem specjalistą listę...
On nie odpisuje
Pierwszą podstawową zasadą jest zachowanie spokoju i powstrzymanie się przed nagłymi ruchami. Pamiętaj,...
Kostium na plażę - jedno- czy dwucz…
Do tej pory chodziłam w dwuczęściowym ale w tym roku kupiłam sobie jednoczęściowy...
Pomiar ciśnienia
Ranking 2024 wskazuje, że najdokładniejsze są ciśnieniomierze manualne, czyli używane razem ze stetoskopem.