Udka lub Skrzydełka z Grilla

21 maja 2010,
dodał: hohoho2009
Artykuł zewnętrzny

Wysmarować udka miodem i można posypać tartą bułką . Przykryć folią i  odstawić od lodówki na 1,5 godziny. Rozgrzać grill i kiedy węgiel zacznie się żarzyć kładziemy nasze specjały na ruszt. Pieczemy prze około pół godziny aż do lekko podpieczonej barwy. Potem wyjmujemy wszystko na półmisek i możemy udekorować natką pietruszki.

file1274469131



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...