Halibut w tortilli

6 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Halibut w tortilli

Składniki:

2 filiżanki rozdrobnionej kapusty
3 łyżki soku z limonki
1/3 szklanki posiekanej kolendry
2 łyżeczki oliwy z oliwek
1 łyżeczka chilli w proszku
2 filety z halibuta
8 kukurydzianych tortilli
1 awokado, pokrojone w kostkę
1/4 szklanki plasterków rzodkiewki

Przygotowanie:

Kapustę wymieszać z 1 łyżką soku z limonki w misce. W osobnej misce wymieszać pozostały sok z limonki, 1 łyżkę kolendry, chilli w proszku i oliwę. Włożyć rybę i marynować 10 min. Ruszt wysmarować oliwą i grillować rybę ok. 5 do 7 min., obracając raz. Zdjąć i pokroić na kawałki. Wypełnić tortille kapustą, rybą, avocado, rzodkiewkami i kolendrą.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Żubrówka czy Luksusowa na imprezę?…
Ja nie piję wódki, więc się nie wypowiem która lepsza. Ja na imprezę...
Jaki utrwalacz do pazknoci ???
Utwardzacz może być stosowany jako baza pod kolorowy lakier lub samodzielnie, jako preparat odżywczy....
Niechęć do macierzyństwa
W takim uproszczonym schemacie myślenia nie mieszczą się inne powody, z jakich ktoś...
pasemka na czarne włosy
Pasemka na czarnych włosach mogą być subtelne i naturalne, na przykład w kolorze średniego...