Rosół z indyka

24 marca 2013,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

Porcja rosołowa  z indyka ½
Marchew
Pietruszka
Seler
Liść laurowy
Ziele angielskie
Kostka rosołowa drobiowa
Sól
Pieprz
liście pora
natka pietruszki
koper

Wodę zagotować, dodać obrane warzywa, wymoczone porcje rosołowe, listek i ziele. Gotować na bardzo wolnym ogniu około 2 godzin lekko przykryć pokrywką do połowy.
Podawać z drobnym makaronem a najlepiej swojskim.

file1269886595



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...