Koktajl truskawkowo-brzoskwiniowy

28 maja 2014, dodał: edith
Artykuł zewnętrzny
Składniki:
  • 250 g truskawek
  • 2 brzoskwinie
  • pół kubeczka kefiru lub jogurtu naturalnego
Wykonanie:
1. Truskawki umyć, oberwać szypułki, przełożyć je do miksera.
2. Brzoskwinie obrać ze skórki, podzielić na cztery cząstki, usunąć pestkę i dodać do truskawek.
3. Owoce zalać kefirem i zmiksować.

file1401281435



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺