Grejpfrut nadziewany jagodami i płatkami

26 sierpnia 2012, dodał: Cynthia
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
duży grejpfrut – różowy
łyżka płatków owsianych
3 łyżki czarnych jagód
1 łyżka wiórków kokosowych
2 łyżki jogurtu naturalnego

Przygotowanie:

Umyć grejpfruta, przekroić i wydrążyć łyżeczką tak, by nie wyciekł sok. Płatki i wiórki kokosowe zrumienić na patelni bez tłuszczu. po ostudzeniu wymieszać z jagodami i wydrążonym miąższem owocu. Napełnić masą połówki grejpfruta, polać jogurtem. Smacznego!



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak zepsuć sobie związek?
Dobre podpowiedzi, jak skłonić faceta do odejścia tak żeby myślał, że to samo...
Jak stawiać granice innym ludziom?
Raja, tak trzeba, inaczej ludzie sobie na zbyt wiele pozwalają. Dopiero jak wiedzą...
Ustawa o języku śląskim
Proponuję też ustawę o języku góralskim poznańskim czy krakowskim, bo to też przecież...
Zwrotomat
U nas też może to się przyjmie, ludzie lubią ten dreszczyk emocji,...