Kawa mrożona z mlekiem skondensowanym i wodą mineralną

24 lipca 2012,
dodał: MonikaMariolka
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
– 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej
– 50 ml mleka skondensowanego słodzonego
– 200 ml wody mineralnej (może być gazowana)
– 50 ml mleka
– kilka borówek

Przygotowanie:

Do blendera wlewamy mleko skondensowane , wodę, mleko, kawę i miksujemy przez około 2 minuty. Ja do środka wrzuciłam trochę borówek. Kawa jest bardzo dobra i bardzo słodka dzięki mleku skondensowanemu.

file1343136087



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...