Sałatka z kapusty pekińskiej, pomidorów i jabłka.

29 marca 2013, dodał: Veronme
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • kapusta pekińska
  • pomidory
  • jabłko
  • olej rzepakowy
  • przyprawa do sałatek

Sposób przygotowania:
Pomidory i jabłko dokładnie umyć. Kapustę, pomidor oraz jabłko pokroić wedle uznania. Włożyć do miski i wymieszać. Olej rzepakowy połączyć z przyprawą do sałatek i skropić sałatkę. Polecam odstawić przed spożyciem na pewien czas, aby składniki się „przegryzły”.

Smacznego!

Polecam olej rzepakowy firmy Olej rzepakowy z Góry Św. Wawrzyńca:

 

http://www.olejdlazdrowia.eu

Polecam przyprawę do sałatek firmy Podravka:

http://podravka.pl/

Dressing przygotowałam w shakerze z akcji „Pokochaj olej rzepakowy”:
www.pokochajolejrzepakowy.pl

www.corculinari.pl



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz