Papryczki z serem

3 października 2013, dodał: wittchen

Składniki:

– 8 podłużnych pikantnych papryk
– 40 dag twarogu
– 2 łyżki masła
– 2 ząbki czosnku
– kilka gałązek świeżych ziół: bazylia, tymianek, oregano, mięta
– sól, pieprz
– słodka papryka w proszku
– oliwa

Twaróg utrzeć z masłem na gładką masę, czosnek przecisnąć przez praskę, połączyć składniki. Zioła posiekać i dodać do masy twarogowej. Doprawić do smaku. Papryki umyć, odciąć końce, oczyścić z pestek, napełnić farszem, smarować oliwą i piec w nagrzanym piekarniku lub na grillu Podawać na gorąco z bagietką czosnkową.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Technologia ŻYWEJ WODY
Cena:
290 zl
Piękne włosy, skóra i paznokcie
Cena:
99
Duże rozmairy - sklep EDorota.pl
Cena:
179 zł
Sklep EDorota.pl
Cena:
199 zł
Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 zł
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

Jaki kosmetyk zakupiłaś sobie ostat…
ja to w ogóle kupuje dużo kosmetyków, uwielbiam testować nowosći. Ostatni raz na zakupach...
Piersi
martynaporek otóż to :) jeśli chodzi o dobre jakościowo implanty to moim zdaniem...
Dekoloryzacja
Ja ściągałam kolor w InHarmony, efekt widoczny był po pierwszym zabiegu, na efekt końcowy...
Męska poligamia - czy to uleczalne?…
Emocje są fajne, ale gdy mniej wysiłku ich kosztują:)