Mortadela z pieczarkami

21 sierpnia 2009, dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Czas : 30 minut

Składniki :

2 grubsze plastry szerokiej mortadeli
20 dag pieczarek
1 mała cebulka
2 łyżeczki przyprawy do żeberek Prymat
olej do smażenia
1 łyżka masła
sól
pieprz mielony

Pieczarki pokroić w plasterki i usmażyć na rumiano razem z cebulą krojoną w piórka. Mortadelę natrzeć przyprawą do żeberek i podsmażyć na rumiano z obu stron . Podawać z ziemniaczkami puree , obkładając mortadelę pieczarkami .

nadesłane: Babciagramolka



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...