Mortadela z pieczarkami

21 sierpnia 2009,
dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Czas : 30 minut

Składniki :

2 grubsze plastry szerokiej mortadeli
20 dag pieczarek
1 mała cebulka
2 łyżeczki przyprawy do żeberek Prymat
olej do smażenia
1 łyżka masła
sól
pieprz mielony

Pieczarki pokroić w plasterki i usmażyć na rumiano razem z cebulą krojoną w piórka. Mortadelę natrzeć przyprawą do żeberek i podsmażyć na rumiano z obu stron . Podawać z ziemniaczkami puree , obkładając mortadelę pieczarkami .

nadesłane: Babciagramolka



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....