Kolorowa marynata z pomarańczami i czarnymi hiszpańskimi oliwkami

9 grudnia 2014, dodał: con_trust
Artykuł zewnętrzny

Kolorowa marynata z pomarańczami i czarnymi hiszpańskimi oliwkami

Składniki: czarne hiszpańskie oliwki, pomarańcze bez skórki i nasion, listki mięty, oliwa z oliwek extra virgin.

Przygotowanie: pomarańcze pokrój w kostkę. Przełóż do miseczki i wymieszaj z oliwą z oliwek i listkami mięty. Dodaj czarne hiszpańskie oliwki i całość dobrze wymieszaj.

file1418114120



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Kserostomia - suchość w ustach
Kserostomia jest to – potocznie mówiąc - uczucie suchości w jamie ustnej, powstałe...
Zaburzenia osobowości
Zaburzenia osobowości można leczyć. Wiele z osób, które na nie cierpią, po otrzymaniu odpowiedniej...
Panga - czy warto ją jeść?
Panga, ze względu na niską wartość odżywczą oraz wysoki stopień zanieczyszczenia, nie jest rybą...
Emocjonalna huśtawka w związku
Nieustanna huśtawka emocjonalna może prowadzić do permanentnego obniżenia nastroju, stresu, lęku, a nawet...