Grillowane kolby kukurydzy

5 czerwca 2013,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

na dwie osoby potrzebujesz:

dwie świeże kolby kukurydzy

łyżkę masła

sok z połówki limonki

sól do smaku, ew. odrobina sosu z ostrej papryki

 

Kukurydzę obierz i połóż na rozgrzanym ruszcie grillowym, opiekaj, aż będzie miękka (10-15 minut). Następnie posmaruj kolby masłem i dopraw do smaku solą oraz sosem chilli.

 

 

doskonałe w swojej prostocie :)

 

file1370455122



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....