Odp: Wiosenne odchudzanie
No, tutaj zaprzeczyli sobie tymi podpisami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No, tutaj zaprzeczyli sobie tymi podpisami.
Najbardziej odchudza stres, ale lepiej żeby go nie było, bo jeszcze wpędzi w jakąś chorobę przy okazji...
Zgadzam się w pełni.
Myślę że wiosenne odchudzanie to tak jak wiosenne porządki i można to połączyć. Wiele kalorii można w ten sposób spalić. na weekend mam już plan posprzątać garaż i umyć podłogę, mop obrotowy nada do tych ćwiczeń.
A może lepiej iść potańczyć gdzieś w sobotę? Nie ma to jak łączyć przyjemne z pożytecznym:)
No też dobra forma na odchudzanie, ale teraz jest post, ale przecież nie wszyscy są wierzący i praktykujący, tylko na przykład niepraktykujący, lub ateiści.
[quote=Ksymena]Najbardziej odchudza stres, ale lepiej żeby go nie było, bo jeszcze wpędzi w jakąś chorobę przy okazji...[/quote]
u mnie akurat jest odwrotnie, bo ja zamiast odchudzić się, gdy mam stresy, to jeszcze bardziej tyję, bo wszelkie stresy zajadam...więc na to akurat nie ma reguły
Ja również wszystkie stresy "zajadam" stąd tej nadwagi trochę się zrobiło.Nie mam odwagi stanąć na wadze:) Szczególni dokuczają przeszkadzają mi tzw boczki i brzuszek.Od wczoraj zaczęłam robić brzuszki -rezygnuje z jedzenia po 18-i przechodzę na gotowanie na parze. O efektach będę informować.Chciałabym również zacząć chodzić z kijkami , ale brakuje mi koleżanki -samej jakoś tak nie tak-ale może się zmobilizuje.:)
Najlepiej poszukaj emerytki - one mają dużo czasu
Albo lepiej kolegi, może by ciekawiej...
No, by były jaja jak berety.
ja mam pomysł, żeby trochę schudnąć jeżdżąc na rolkach, tylko niech ten śnieg wreszcie zniknie...
Ja narazie cwicze w domu z Ewa Chodakowska ale jak tylko zrobi się cieplej wyciagam z garażu rower i zaczynam pedalowac.
Mój się zepsuł jesienią i jak narazie nie ma kto naprawić:/ ...
Jak tu się odchudzać, jak niedługo święta i obżarstwo?
[quote=madzia_b15]Ja narazie cwicze w domu z Ewa Chodakowska ale jak tylko zrobi się cieplej wyciagam z garażu rower i zaczynam pedalowac.[/quote]
Też ruszyłam z tym 2 dni temu dosłownie!!
Mam nadzieję, że działają te treningi, bo pierwszy raz był ciężki...
Zapewniam cie ze działa.Ja po miesiącu mam takie efekty o jakich nawet nie marzylam.Świetnie ujedrnione ciało i kilka cm w obwodzie poszło.
najlepszy odchudzacz to stres, ostatnio mi ubywa parę cm bez ćwiczeń...
[quote=Ksymena]najlepszy odchudzacz to stres, ostatnio mi ubywa parę cm bez ćwiczeń... [/quote]
W moim przypadku jest odwrotnie bo ja niestety stresy zajadam słodyczami.
A próbowałaś słodyczy dietetycznych? Mają o wiele mniej kalorii a też dobrze smakują
Ostatnio edytowany przez rosie (2013-03-19 17:00:47)
Dziewczyny, czy któraś może stosowała Allevo? Ostatnio szukam suplementu który pozwoli szybko schudnąć i bez efektu jo-jo.... Możecie mi doradzić?
Ja bym raczej postawiła na dietę bogatą w warzywa i owoce
Ja to nie mam za dużo kilogramów do zgubienia, ale ze 4 bym się pozbyła. No i dla zdrowia zmieniam delikatnie dietę (coś w stylu: marchewka zamiast czekolady), a do tego jeszcze mam okropny, wodny cellulit i to jest moje największe zmartwienie i powód tych wiosennych postanowień. Jak do tego włączę trochę aktywności fizycznej to myślę że jakoś się ogarnę:)
[quote=Endorifna123]Ja to nie mam za dużo kilogramów do zgubienia, ale ze 4 bym się pozbyła. No i dla zdrowia zmieniam delikatnie dietę (coś w stylu: marchewka zamiast czekolady), a do tego jeszcze zaczynam brać detocell, bo mam okropny, wodny cellulit i to jest moje największe zmartwienie i powód tych wiosennych postanowień. Jak do tego włączę trochę aktywności fizycznej to myślę że jakoś się ogarnę:)[/quote]
Ja również walczę z cellulitem.Mam nadzieję że więcej ruchu i zdrowa dieta jakoś pomogą.
więcej ruchu juz sobie zapewniłam - biegam więcej, głównie do toalety, bo sikam na potęgę...
Gorzej z dietą...:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź