Jarzębina, borówka, żurawina – dodatki do mięs z grilla

16 lipca 2015, dodał: ACHA PR
Artykuł zewnętrzny

Ketchup, musztarda, chrzan, majonez, sos czosnkowy – oto standardowy zestaw dodatków królujących podczas grillowych uczt na naszych stołach. A może by tak zaskoczyć gości czymś nowym? Żurawina, Borówka i Jarzębina z linii Premium Stovit to dodatki do mięs i serów idealnie komponujące się z grillowymi potrawami.

Jarzębina, Żurawina i Borówka to wytrawne przetwory, które doskonale sprawdzają się jako dodatki do pieczonych na grillu mięs, a także szlachetnych gatunków serów. Każdy z dodatków można wykorzystać jako samodzielną przystawkę do gotowego upieczonego dania, wzbogacając w ten sposób jego smak. Nadają się też doskonale jako składniki oryginalnych marynat i glazur do grillowanego mięsa.
Wyrazista jarzębina z nutą goryczki, kwaskowata, nieco cierpka żurawina oraz słodkawy smak borówki idealnie uzupełnią danie i pozostawią niezatarte wrażenia z ucztowania.

Dżemy Premium – dodatki do mięs i serów Stovit
Jarzębina 260 g – ok. 6,50 zł
Borówka 250 g – ok. 6,50 zł
Żurawina 250 g – ok. 6,50 zł

Więcej na www.stovit.com.pl

premium_borowka_2015

premium_jarzebina_2015

premium_zurawina_2015