Naczynie żaroodporne Classic TERMISIL

12 listopada 2013, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Wykonane z wysokiej jakości żaroodpornego szkła borokrzemowego, naczynia do pieczenia serii Classic pozwolą na osiągnięcie doskonałych efektów kulinarnych, znacznie skracając przy tym czas spędzony w kuchni. Nadają się nie tylko do gotowania, ale także do pieczenia, duszenia oraz przygotowywania potraw na zimno. Wysoka odporność termiczna oraz estetyczny kształt pozwolą w jednym naczyniu przygotowywać dania, podawać je do stołu, a następnie przechowywać
w lodówce.

PNSP510A_AR_logo_light
W ofercie producenta znajdziecie naczynia w 6 pojemnościach do wyboru (5.1l. 4.1l, 2.9l, 2.4l, 1.7l, 1.0l), w zależności od upodobania również w popularnych kształtach: prostokątne, okrągłe i owalne. Naczynia serii Classic doskonale nadają się do pieczenia potraw mięsnych, zapiekanek, a nawet deserów.

Produkty Termisil nie wchodzą w reakcje z żywnością, nie absorbują zapachów, są odporne na uszkodzenia mechaniczne, zarysowania i matowienie, a dzięki gładkiej powierzchni szkła nie sprawiają żadnych problemów przy zmywaniu.

PNSW290A_AR (1)_logo_light

PROMOCJA: W dniach od 7 do 14 listopada wielofunkcyjne naczynia z serii Classic o pojemnościach 2.9 l
i 5.1 l będą dostępne w wyjątkowych cenach w sieciach marketów Real.