Wiśnie na zimę zasypane cukrem

25 lipca 2012, dodał: MonikaMariolka
Artykuł zewnętrzny

Składniki
– około 4 kilo wiśni
– 20 łyżek cukru

Wiśnie umyłam, wydrylowałam i wkładałam do słoików. Do każdego słoika dałam po 5 łyżek cukru, zakręciłam i włożyłam do garnka, aby je pasteryzować.
Pasteryzowałam około 15 min, wyszło mi 5 słoików.

file1343217591



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.