Bułgarska zupa jogurtowa

18 marca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Bułgarska zupa jogurtowa

Składniki:

5 niskokalorycznych jogurtów naturalnych
20 dag łuskanych orzechów włoskich
2 ząbki czosnku
koperek
szczypiorek
sól

Przygotowanie:

Jogurty wlać do wazy. Dodać posiekane orzechy, obrany wyciśnięty czosnek, drobno pokrojony koperek, szczypiorek i starannie wymieszać wszystkie składniki. Nieco orzechów, koperku i szczypiorku można zostawić do przybrania po wierzchu. Wazę z chłodnikiem wstawić do lodówki na co najmniej 2 godz. przed podaniem.
josoup1a



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Podłoga w łazience
Jeśli chcemy mieć łazienkę utrzymaną w stylu naturalnym, wybieramy podłogę drewnianą. Deski podłogowe...
Wywoływanie zdjęć
Ja wywołuje zdjęcia w Rossmannie , a później lądują w albumie albo...
Masaż ultradźwiękowy
Masażer ultradźwiękowy może być skutecznym narzędziem w walce z różnymi problemami skórnymi, takimi...
Wąskie biodra a styl ubierania się…
Zamaskowanie wąskich bioder za pomocą spodni wcale nie jest trudne! Wystarczy wybrać szerokie jeansy...