Śródziemnomorskie pasty: Relish, Pindżur i Papryka w musztardzie

20 kwietnia 2015, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej firma Podravka przygotowała nowe smaki past warzywnych – Relish, Pindżur i Paprykę w musztardzie. Są to wyjątkowe dodatki do potraw z oryginalną warzywną nutą. Nowe pasty powstały na bazie oryginalnej, chorwackiej receptury i nie zawierają konserwantów.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Pasta Relish przyrządzona została na bazie ogórków, papryki, pomidorów, cebuli i przypraw. Doskonale smakuje zarówno z panierowanym, jak i pieczonym mięsem. W ciekawy sposób podkreśli smak gulaszów i sosów oraz dań warzywnych, sprawdzi się też idealnie jako dip do zimnych przekąsek: serów, nachos i krakersów. Będzie również smakowitym dodatkiem do potraw z grilla.

Podravka Relish 300 dpi

Pindżur swój aromat i kolor zawdzięcza mieszance najwyższej jakości warzyw dojrzałych w słońcu południowej Europy: kawałków słodkich pomidorów i czerwonej papryki, bakłażana, cebuli oraz starannie wyselekcjonowanych przypraw. Pindżur to doskonały dodatek do wędlin i mięs, dań rybnych oraz sałatek. Idealnie podkreśli smak dań warzywnych oraz sosów. Doskonale sprawdzi się również jako oryginalne nadzienie mięsnych rolad.

Podravka Pindzur 300 dpi

Ostatnia nowość wśród past warzywnych oferowanych przez Podravkę to Papryka w musztardzie, będąca doskonałym połączeniem dojrzewającej w śródziemnomorskim słońcu papryki, cebuli oraz aromatycznej musztardy. Idealnie podkreśli smak pieczonego mięsa oraz wędlin. To również unikalny dodatek, który doskonale skomponuje się z daniami z grilla.

Podravka Papryka w musztardzie 300 dpi



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz