Rosół z indyka

24 marca 2013, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

Porcja rosołowa  z indyka ½
Marchew
Pietruszka
Seler
Liść laurowy
Ziele angielskie
Kostka rosołowa drobiowa
Sól
Pieprz
liście pora
natka pietruszki
koper

Wodę zagotować, dodać obrane warzywa, wymoczone porcje rosołowe, listek i ziele. Gotować na bardzo wolnym ogniu około 2 godzin lekko przykryć pokrywką do połowy.
Podawać z drobnym makaronem a najlepiej swojskim.

file1269886595



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...