Pomidory z mozzarellą – jak podać

19 listopada 2010,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

składniki:

– 4 pomidory
– kulka mozzarelli
–  bazylia
– oliwa z oliwek
– pieprz i zioła

Pokroić nożem pomidory i ser na plastry o szerokość około 5 mm, ułożyć z nich wieżę, przekładając co drugi plaster pomidora mozzarellą. Udekorować listkami bazylii, skropić oliwą z oliwek, posypać pieprzem i ziołami.

Zobacz również:

  1. Faszerowane pomidory – dużo przepisów
  2. Ruloniki z cukinii z mozzarellą
  3. Najsmaczniejsze przekąski z jajek
  4. Cantate na pomidorowo



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...