URODA I ZDROWIE

Pesto

25 października 2013, dodał: eastgirl

składniki:

– 1 duży pęczek świeżej bazylii
– 4 ząbki czosnku
– 250 ml oliwy
– sól, pieprz

Ząbki czosnku przecisnąć przez praskę, bazylię bardzo drobno posiekać. Zmiksować razem oliwę, czosnek, bazylię, doprawić do smaku. Doskonały sos do spaghetti, białych mięs, ryżu i pomidorów.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Chodzicie na pedicure?
Ja byłam raz i powiem szczerze, że fachowo zajęto się moimi stopami. Niestety...
Kosmetyki fryzjerskie?
Najważniejsze są geny, jak ktoś ma ładne włosy po mamie to takie kosmetyki...
Telefon na kartę czy abonament
Tylko na kartę, i tak bym nie wykorzystała wszystkiego co jest w abonamencie...
Anoreksja
A moja siostrzenica ma 14 lat i jest zadowolona że wygląda jak...