Panga z podsmażanymi ziemniakami

19 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

filety z pangi
1 jajko
bułka tarta
wegeta
pieprz
gotowane ziemniaki
dowolna surówka

Rybę rozmrażamy, posypujemy wegetą i pieprzem i odstawiamy na około pół godziny. Następnie rozgrzewamy olej na patelni, rybę maczamy najpierw bułce potem w jajku i znów w bułce i smażymy na złoty kolor.

Na tym samym tłuszczu co smażyła się ryba podsmażamy wcześniej ugotowane młode ziemniaki na rumiano. Podajemy z dowolną surówką.

file1266612849



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...