Panga z podsmażanymi ziemniakami

19 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

filety z pangi
1 jajko
bułka tarta
wegeta
pieprz
gotowane ziemniaki
dowolna surówka

Rybę rozmrażamy, posypujemy wegetą i pieprzem i odstawiamy na około pół godziny. Następnie rozgrzewamy olej na patelni, rybę maczamy najpierw bułce potem w jajku i znów w bułce i smażymy na złoty kolor.

Na tym samym tłuszczu co smażyła się ryba podsmażamy wcześniej ugotowane młode ziemniaki na rumiano. Podajemy z dowolną surówką.

file1266612849



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....