Panga smażona panierowana

19 lutego 2010, dodał: eva45

składniki:

filety z pangi
1 jajko
bułka tarta
wegeta
pieprz
olej

Rybę rozmrażamy, posypujemy wegetą i pieprzem i odstawiamy na około pół godziny. Następnie rozgrzewamy olej na patelni, rybę maczamy najpierw bułce potem w jajku i znów w bułce i smażymy na złoty kolor.

file1266612566

Zobacz również:

Aromatyczna panga

Panga bazyliowo-pomarańczowa

Panga z podsmażonymi ziemniakami

Panga w sosie z miodem i warzywami

Panga z warzywami

Surówki do ryby naszych czytelników


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz

Rozwiąż poprawnie równanie: *


Aleja handlowa

Elegancki portfel skórzany
Praktyczny, z przegródkami, o wysokiej jakości wykonania - skóra licowa.
Cena:
159,00 zł
Owoce goji Berry 2000
Nazjdrowsze owoce świata!
Cena:
89 zł
Complete naturalny olejek CBD/CBDa z ekstrakcji CO2 10ml
Olejek 10% 10ml CO2 Z kodem rabatowym 10% KOD: „urodaizdrowie”
Cena:
229,90
Naturalny olejek cedrowy
Sklep Afandi.eu
Cena:
45,51 zł
Sukienka plażowa z falbanką
Pareo ze sklepu Lorin.eu!
Cena:
126 zł

FORUM - bieżące dyskusje

ogród marzeń
W sezonie zimowym i wczesno wiosennym marzenia o ogrodzi są jeszcze silniejsze. Przygotowania...
Blogerki i blogerzy
Ja coraz częściej czytam, przyznam, że niektóre są bardzo fajne. Czytałam ostatnio...
Wyciszanie drzwi
Witam, hałas to problem, który dotyka wielu mieszkańców i może pojawić się znienacka, dlatego...
Buty na ślub gdzie kupić ?
Też szukam czegoś na wesele, muszę znaleźć mojemu mężowi coś ciekawego. Uwielbiamy tańczyć...
facebook