Panga smażona panierowana

19 lutego 2010, dodał: eva45

składniki:

filety z pangi
1 jajko
bułka tarta
wegeta
pieprz
olej

Rybę rozmrażamy, posypujemy wegetą i pieprzem i odstawiamy na około pół godziny. Następnie rozgrzewamy olej na patelni, rybę maczamy najpierw bułce potem w jajku i znów w bułce i smażymy na złoty kolor.

file1266612566

Zobacz również:

Aromatyczna panga

Panga bazyliowo-pomarańczowa

Panga z podsmażonymi ziemniakami

Panga w sosie z miodem i warzywami

Panga z warzywami

Surówki do ryby naszych czytelników



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Naturalne płatki mydlane do prania Enklare NumberOne
Delikatne dla skóry, wykonane na bazie mydła naturalnego Enklare
Cena:
17,90 zł
Forever Fields of Green
Zielone źdźbła młodych zbóż, pszenicy i jęczmienia oraz lucerny
Cena:
54,40 zł
Zestaw prezentowy - smakołyki od ETERNO
Możliwość nadruku na skryzneczce
Cena:
120 zł
Sok z jagody kamczackiej
polskarozasklep.pl
Cena:
14 zł
Ekspres do kawy ASCASO DREAM Strawberry Gum
Piękno i praktyczność w jednym!
Cena:
2185 zł
Gorset mocno wyszczuplający talię, brzuch
Kkształtuje talię, górne i dolne partie brzucha
Cena:
31 zł

FORUM - bieżące dyskusje

Kosmetyki dla Panów
Fajne produkty ma tołpa, warto kupić np. na prezent.
Jak oszczędzać by miało to sens?
> Joanna Natalia napisał/a:> To może chociaż listę zakupów rób? ;) Robię listę,...
Prezent na wesele
Bez sensu, lepiej kupić coś, co im się naprawdę przyda. Album to sobie...
Zmarszczki i bruzdy
ja polecam mezoterapię igłową oraz bezigłową. można ją stosować na twarzy w celu zmniejszenia...
facebook