Panga smażona panierowana

19 lutego 2010, dodał: eva45

  • Facebook
  • Google Plus
  • NK
  • Wykop
  • Twitter
  • Blogger
  • Print
  • Email

składniki:

filety z pangi
1 jajko
bułka tarta
wegeta
pieprz
olej

Rybę rozmrażamy, posypujemy wegetą i pieprzem i odstawiamy na około pół godziny. Następnie rozgrzewamy olej na patelni, rybę maczamy najpierw bułce potem w jajku i znów w bułce i smażymy na złoty kolor.

file1266612566

Zobacz również:

Aromatyczna panga

Panga bazyliowo-pomarańczowa

Panga z podsmażonymi ziemniakami

Panga w sosie z miodem i warzywami

Panga z warzywami

Surówki do ryby naszych czytelników


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz

Rozwiąż poprawnie równanie: *


Aleja handlowa

10% CBD naturalny olejek z kwiatów konopi
konopieizdrowie.pl
Cena:
579,90 zł
Piękna pościel z satynowej bawełny
Zapewnia komfort snu i dodaje sypialni luksusu! Więcej wzorów na www.udekorujwnetrze.com
Cena:
95,00 zł
Piżama dziewczęca marki KANZ
Idealna dla każdej modnisi, miła w dotyku - 100% bawełny!
Cena:
59,90 zł
Olej kokosowy tłoczony na zimno
Sklep.woj-len.pl
Cena:
15 zł
Biżuteria do paznokci 3D
Sklep Dobrarada.com.pl
Cena:
2,49 zł
Oryginalne niejonowe nano-srebro koloidalne
Do kupienia w sklepie Proaktiv.pl
Cena:
43 zł

FORUM - bieżące dyskusje

Który smartfon wybrac?
Sama też chciałabym sobie w końcu sprawić jakiegoś fajnego smartfona i najpewniej postawię...
Torebka duża czy mała?
Jaka torebka najlepsza? Duża czy mała? Na co stawiacie na nadchodzącą wiosnę? Może...
Fitness w domu
Ja od dawna ćwiczę w domu. Uwielbiam to :) Nie tylko nie tracę...
Baba za kierownicą :)
Kobiety też potrafią jeździć- nie można wszystkich wrzucać do jednego worka. Tak przy...
facebook